Bu haber :30/12/2022 20:35 Tarihinde Eklendi 2138 Kez Okundu

KAYMAKAM YAZICI’NIN MESAJI

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı Yeni Yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı:

Kaymakam Yazıcı mesajında; 2022 yılını geride bırakırken milletimiz ve Safranbolu’muz için daha müreffeh bir yıl olması temennisiyle 2023 yılına erişmenin heyecanını idrak ediyoruz.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla geleceğe emin adımlarla yürüyen kadim ve güzel ülkemizin kuruluşun 100. Yılını kutlayacağımız 2023 ve Safranbolu’muzun UNESCO Dünya Miras Listesine kabul edilişinin 29. yılında siz kıymetli Safranbolulu hemşehrilerime her daim güzel umutlar, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.

2023 yılında da, günden güne kendinden emin ve kararlı bir anlayışla kültür, turizm, eğitim, sanayi ve ticarette gelişen ve ilerleyen, bölgemizin, ülkemizin ve dünyanın göz bebeği, 2022 yılında 98 ülkeden yaklaşık 1 buçuk milyon ziyaretçinin güvenle ve huzurla uğrak yeri olan, dünyada korunan en iyi 20 kent arasında bulunan, Korumanın Başkenti Safranbolu’muza vatandaşlarımızın refahına katkıda bulunacak, yeni değerler katacak, şehrimizi dağa ileri seviyelere taşıyacak örnek hizmetlerin başarılı bir şekilde hayata geçmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin ve çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.