Bu haber :05/11/2022 13:00 Tarihinde Eklendi 1248 Kez Okundu

MUHTARLMAR SAFRANBOLUYU GEZDİ

Kendi Kentimde 1 Gün Turistim gezimizi, bugün de  Safranbolu'muzun Kıymetli Muhtarları ile gerçekleştirdik. Onlara hem özel kentimizi hem de Kültür ve Sosyal İşler, Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve İşletme Müdürlükleri ile Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Barınma Merkezimizin çalışmalarını anlattık.

Kendilerine ilgileri için teşekkür ediyoruz.

 Muhtarlarımızla Kendi Kentimde 1 Gün Turistim Gezisi

 Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan, Safranbolu, Karabük ve Karabük’ün diğer ilçelerinde ikâmet eden vatandaşların Safranbolu’yu her yönü ile tanıması için organize edilen "Kendi Kentimde 1 Gün Turistim" uygulamasının bu günkü konukları Mahalle Muhtarları oldu.

  Misak-ı Milli Demokrasi Meydanından hareketle başlayan gezinin ilk durağı Hayır Çarşısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Leyla Dizdar Kültür Merkezi oldu. Daha sonra sırası ile Temizlik İşleri,  Arıtma Tesisi, Su ve Kanalizasyon Park ve Bahçeler Müdürlükleri ziyaret edilerek bilgilendirme yapıldı.

  Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliğinde verilen brifingin ardından yenilen öğle yemeğini Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Barınma Merkezi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Uygulama ve Üretim Birimi, İşletme Müdürlüğü, Hıdırlık Seyir Tepesi, Tarih Çarşı gezisi takip etti.

 Safranbolu Mahalle Muhtarlarının katıldığı Kendi Kentimde 1 Gün Turistim Gezisi Tarihi Belediye Binasında Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün çalışmalarının anlatılması ile son buldu.

 Gezi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, " Öncelikle Kendi Kentimde 1Gün Turistim uygulamamıza gösterilen ilgiden mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Gezilerimize şehir dışından da ilgi yoğun. Bu etkinlik ile hem misafirlerimiz hem de ilçemiz sakinleri Safranbolu'yu daha başka bir gözle inceleme, tanıma fırsatı buluyor" dedi.

 Başkan Köse konuşmasını, “Mahalle Muhtarlarımız ile düzenlenen programda ise hem ilçemizin bilinmeyenlerini anlattık hem de birimlerimizin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik. Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek noktaladı.