Bu haber :05/11/2022 12:57 Tarihinde Eklendi 1139 Kez Okundu

BEN DEĞİL BİZ DİYORUZ

Safranbolu’ya olan büyük sevgisi ile tanınan Belediye Başkanı Elif Köse “Halkımızla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Şeffaf ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile üç yılı aşkın bir süredir Safranbolulu vatandaşlarla birlikte çok güzel projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Köse, “ Yaptığını iş her ne olursa olsun önce işinize sonra yaşadığınız şehre ve insanlarına saygılı olacaksını. Biz içerisinde gururla yaşadığımız şehirden ötürü hem işimizi, hem kentimizi hem de en önemlisi insanlarımızı seviyoruz. Bu bizim başarılı olmamızın en büyük nedenidir” dedi.

Her Zaman Halkımızın Yanındayız

Vatandaşların arasından olmaktan mutluluk duyduğunu ve sık sık mahalle, sokak ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sohbet etme, dertleşme imkânı bulduklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse şöyle konuştu“ Hiçbir zaman ben demedik, biz diyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında halkımızı sürekli bilgilendiriyor, harcamalarımızı açıklıyor, ihalelerimizi canlı yayınlıyoruz. Kapımız her daim açık. Doğumdan ölüme kadar yine halkımızın yanındayız. Olmayı da sürdüreceğiz.”

Halkımızın Destekleri İle Çok Daha Yaşanılır Bir Safranbolu

Safranbolu gibi dünyanın tanıdığı bir kentte Belediye Başkanlığı yapmanın da kendisine gurur verdiğini ifade eden Başkan Elif Köse, “ Biz kendimize her zaman büyük belediye ailesi diyoruz. Büyük belediye ailesinin her ferdi ile bu kente hizmet etmek bizim için onurdur. Hali hazırda devam eden çalışmalarımız, yakın gelecekteki projelerimiz ile en iyi, en güzel hizmeti vermeye, bu kenti çok daha yaşanılır yapmaya, yine değerli halkımızla birlikte, onların dstek ve duaları ile devam edeceğiz” dedi.