Bu haber :15/08/2022 22:04 Tarihinde Eklendi 1482 Kez Okundu

TÜRKÖZ’e ZİYARETLER SÜRÜYOR

2020 Yılı Ağustos Ayında  Safranbolu Kaymakamlığı Görevine Başlayan Ve 2022 Yılı Ağustos Ayında İzmir Foça’ Ya Atama Kararı Çıkan Safranbolu  Kaymakamı  Mehmet  Türköz’e Ziyaretler Sürüyor

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan beraberinde Gayza Köyü muhtarı Ragıp Tunç Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz'ü ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Ceylan, Kaymakam Türköz'e Safranbolu'da görev süresi boyunca yapmış olduğu değerli çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görev yeri İzmir Foça Kaymakamlığı'nda muvaffakiyetler diledi.

Kaymakam Türköz, ziyaretten ve başarı temennilerinde dolayı Sayın Ceylan'a teşekkür etti.

 Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Savaş; Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz ve Karabük KOSGEB Müdürü Serhat Saygın ile birlikte Foça Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Mehmet Türköz'e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Meclis Başkanı Cengiz Ünal "Foça Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakamımız Sayın Türköz'e Safranbolu için yapmış olduğu özverili çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Aynı başarılı çalışmaları Foça'da da yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. Yeni görev yeriniz size ve Foça'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, "Kaymakamımız Mehmet Türköz beyi Foça'ya göndermenin üzüntüsünü yaşıyoruz kendisi son derece çalışkan bir Kaymakamımızdı, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Kaymakam Mehmet Türköz nazik ziyaretlerinden ötürü heyete teşekkür etti.