Bu haber :06/08/2022 13:16 Tarihinde Eklendi 660 Kez Okundu

2618 Metre Yeni Hat

 Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Safranbolu Merkez ve mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların su ve kanalizasyon ile ilgili bir sıkıntı yaşamamaları için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Yılın ilk 7 ayında 2404 su hattı, 214 metre kanalizasyon hattı, 272 metre yağmur suyu hattının tamamlandığını” söyledi. 

  Belediye Su ve kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Halk Masalarına gelen ihbarlarında anında değerlendirildiğini belirten Başkan Elif Köse, “ Arkadaşlarımız gelen ihbarları anında değerlendirerek çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyorlar. Bu bağlamda yine yılın ilk 7 ayında 931 su arızası ile 1005 adette kanalizasyon arızasını çözüme kavuşturdular. Tüm müdürlük personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi. 

Başkan Köse şöyle devam etti, “ Acil durumlar için her akşam icapçı olarak adlandırdığımız bir hazır kıta ekibimiz görev başında. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi 153 nolu ücretsiz hattan şikayet ve taleplerini bildirebilirler.”