Bu haber :29/06/2022 20:55 Tarihinde Eklendi 549 Kez Okundu

Belediyeden Çifte Açılış

Safranbolu Belediyeden Çifte Açılış

Safranboluluların Belediye ile buluşma noktası olan Halk Masası, geçtiğimiz aylarda bünyesine bir şube daha eklemişti. Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Tarihi Çarşı şubelerinden sonraki 4. Halk Masası, Barış Mahallesi’nde vatandaşları kabul etmeye başladı.

Şubenin resmi açılışı ise 1 Temmuz Cuma günü yapılacak. Bunun yanında, Halk Eğitimi Merkezi ortaklığında verilen Safranbolu Belediyesi Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) kurslarının yıl sonu sergisi açılacak. Emek Mahallesi’ndeki hanımların yoğun ilgisiyle bir sezonu daha geride bırakan SAKEM şubesinin sergi açılışı da aynı gün yapılacak. Saat 14.00’te buranın kurdelesini kesecek olan protokol üyeleri, saat 15.00’te Barış Mahallesi’nde olacak.  

Konu ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, “Göreve seçildiğimizden bu güne halkla aramıza hiçbir zaman set çekmedik, aksine köprü kurduk. Onları hep dinledik, hep duymak istedik. Bu sebepten, ilçemiz büyüdükçe merkezi noktadan uzaklaşan vatandaşlarımız bize daha rahat ulaşabilsin diye çözümler ürettik. Barış Mahallesi Halk Masası şubesi, bunların en önemlisi. Yine burada açtığımız SAKEM kursları da, burada ikâmet eden vatandaşlarımızın hobilerinden mahrum kalmamaları içindi.

Şimdi o kursların sergi zamanı geldi. Sadece Barış Mahallemizde değil Emek’te de sergi açılışımız olacak. Bu vesile ile Halk Eğitim Merkezimize de teşekkür etmek istiyorum. Başlattığımız kurslarda, bizden eğitmen desteğini hiçbir zaman esirgemediler.

Açılışlarımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Güzel günlerde görüşebilmek dileğiyle…” ifadelerine yer verdi.