Bu haber :26/06/2022 19:44 Tarihinde Eklendi 4990 Kez Okundu

YENİCE İLÇESİNİ SEL VURDU

Vali Fuat Gürel, Milletvekili Güneş ve Kurum Amirleri Aşırı Yağıştan Etkilenen Yenice İlçesinde İncelemelerde Bulundular.
Bölgemizde yaşanan aşırı yağışa maruz kalan Yenice ilçesi yerleşim yerlerinde incelemelerde bulunarak vatandaşları dinleyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Fuat Gürel, gerekli tespitlerin yapılarak mağduriyetlerin kısa sürede giderilmesi için ilgili kurumların üzerine düşen görevleri ivedilikle yerine getireceklerini söyledi.
Yenice ilçesi ilçe merkezi ve Değirmenyanı Alagözler Mahallesi, Şirinköy Merkez Mahallesi, Sarayköy Kölemen Mahallesi, Ibrıcak köyü Ayanlar Mahallesinde ve Şeker Kanyonu bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Gürel, aşırı yağış sonrası ulaşımda yaşanan sorunlar ve köy yolları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade ederek “Geçtiğimiz gece başlayan yağış sonrası Yenice ilçe merkezi ve köylerimizde hayatı olumsuz yönde etkileyen su taşkınları yaşandı. Köy yollarımız ve sanat yapılarımız etkilendi; vatandaşlarımızın evlerini ve bahçelerini su bastı, hemen ekiplerimiz reaksiyon gösterdi çalışmalarımız devam ediyor. AFAD, Tarım ve Orman, İl Özel İdare, DSİ tüm ekiplerimizle birlikte buradayız. En önemli tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Önümüzdeki günlerde de çalışmalar sürecek. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.” dedi.
İncelemelerde Vali Fuat Gürel’e, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Tuncay Caferoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, DSİ Şube Müdürü Yavuz Aydoğan ile yetkililer eşlik etti.