Bu haber :07/05/2022 21:56 Tarihinde Eklendi 1486 Kez Okundu

GÜREL V E CEYLAN ŞENLİKTE

Vali Fuat Gürel, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan  Gayza-Yukarıdana-Aşağıdana Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen Hıdrellez Şenliğine katıldı.

Yukarı Dana Köyü Köy Konağında düzenlenen şenliğe Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, kurum müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri, İlçe protokolü, Yukarı Dana Köyü Muhtarı Ragıp Tunç, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı.

Şenlikte konuşan Vali Fuat Gürel, "Muhtarlarımız ve derneklerimiz bu günleri kutlamak adına vatandaşımızı bir araya getirip, birlik beraberliğimizi pekiştirmek adına böyle güzel etkinlikler yapıyorlar. Biraz önce mevlit vardı, duası yapıldı, şimdi de yemeği veriliyor, bundan daha güzel bir şey olamaz aslında. Bu manada bir sılayı rahim anlamında da vatandaşların memleketine gelmesi hususunda da çok önemli etkinlikler. Tabii bir başlangıç, yazın başlangıcı, bereketin, bolluğun başlangıcı, inşallah bereketli bir dönem geçiririz. Hıdrellez Şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçen Muhtarlarımıza ve köy sakinlerine teşekkür ederim "diye konuştu.