Bu haber :21/02/2022 13:00 Tarihinde Eklendi 1675 Kez Okundu

Ufka Yolculuk

“Ufka Yolculuk” Ekibinden Vali Gürel’e Bilgilendirme Ziyareti

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın 10’uncusu için tanıtım faaliyetlerini yürüten Karabük İlim Kültür Derneği Başkanı Enes Kılıç ile  Genç Eksen İzcilik ve Spor Derneği üyelerinden oluşan heyet Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret ederek yarışma hakkında bilgi verdi.

17 Ocak Pazartesi günü www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden yapılmaya başlayan yarışma başvuruları 18 Nisan Pazar günü saat 20.00’de sona erecek. Her yıl farklı konularda gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları, bu yıl “Sağlıklı Düşünmek” temasıyla ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin düzeyinde 4 farklı kategoride düzenleniyor.  İlkokul kategorisinde yarışmaya katılanlar, “Elma Dersem Düşün”, ortaokul kategorisinde yarışmaya katılanlar “Eyvah! Ceviz Çatırdıyor”, lise ve yetişkin kategorilerinde yarışmaya katılanlar ise "Düşün! Bir de Sağlıklı Düşün” kitaplarını okuyarak hazırlanacaklar. Katılımcılar 17 ve 18 Nisan 2022’de yapılacak 1. Aşama sınava bulundukları yerden 08.00- 20.00 saatleri arasında 2 gün boyunca çevrimiçi olarak girebilecekler. İkinci aşama sınav ise yine çevrimiçi olarak 22 Mayıs 2022 Pazar günü yapılacak.

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları kitabını takdim eden Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması İl Komisyonuna nazik ziyaretleri için teşekkür eden Vali Fuat Gürel, 10. Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.