Bu haber :08/06/2021 22:03 Tarihinde Eklendi 3323 Kez Okundu

Ünal Ve Güneş Safranbolu

Ünal Ve Güneş Safranbolu ASM Inşaatını Yerinde Inceledi

 Karabük  Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş  Safranbolu Yenimahalle 6 Hekimli ASM ve 112 ASHİ Binası inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

       Mevcut binaların Belediye’den yıkım ruhsatı alınmasına müteakip yıkım işlemi gerçekleştirilerek, 3 Milyon 373 Bin TL sözleşme bedeli ile 16.02.2021 tarihinde Karabük İl Özel idaremiz tarafından ihalesi yapılarak Safranbolu Yenimahalle 6 Hekimli ASM ve 112 ASHİ Binası’nın inşaat çalışmalarına geçilmiştir.

        Safranbolu Aile Sağlığı Merkezi 6 Hekimli olarak projelendirilmiş olup 8 Hekime kadar çıkarılabilmektedir. Binamızda ayrıca vatandaşlarımıza 112 Acil Sağlık hizmetleri de verilecektir. Safranbolu Aile Sağlığı Merkezi Yenimahalle, Cemal Caymaz Mahallesi ve Emek Mahallesi olmak üzere toplamda 10.000 ‘in üzerinde vatandaşımıza hizmet verecektir.

       AK Parti Karabük milletvekilleri olarak vatandaşlarımızın sağlık hizmetini en nitelikli şekilde alabilmesi için en güzel hizmetleri ilimize ve ilçelerimize kazandırmanın takibi ve mücadelesi içinde olmaya devam edeceğiz. 2021 Yılı sonuna tamamlanacak olan bu önemli projenin hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.