Bu haber :19/10/2020 21:29 Tarihinde Eklendi 542 Kez Okundu

Vali Fuat Gürel’in Yenice Ziyaretleri

Vali Fuat Gürel Yenice ilçesinde  ziyaretlerde bulundu Koronavirüs Denetimi  yaptı

Gürel’den, Kaymakam Yasin Erdem’e Hayırlı Olsun Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve kurum müdürleri ile birlikte Yenice İlçemize Kaymakam olarak atanan Yasin Erdem'i makamında ziyaret etti.  Vali Fuat Gürel, Kaymakam Yasin Erdem'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

 

Hıfzısıhha Kurulu Toplandı

Yenice İlçe Hıfzısıhha Kurulu Toplantısı Vali Gürel Başkanlığında Yapıldı.

Vali Gürel Başkanlığında Yenice Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan Yenice İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısına; Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile İl ve İlçe protokolü katıldı.

Toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı tarafından salgın sürecine ilişkin güncel bilgilendirmeler yapıldı.

Yenice Anaokulu İnşaatı Devam Ediyor.

Vali Fuat Gürel, "Okullardan Yarınlara" Eğitime Destek kampanyası kapsamında hayırsever İş İnsanı Salih Ören tarafından yaptırılan Yenice Anaokulu inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

İncelemelerde Vali Fuat Gürel'e, Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Hayırsever İş İnsanı Salih Ören eşlik etti.

Koronavirüs Denetimleri

#sağlıkiçinhepimiziçin denetimleri Vali Fuat Gürel'in Yönetim ve Koordinasyonunda Yenice ilçemizde gerçekleştirildi.

Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile ilçe protokolü eşliğinde ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırın, pastane, lokanta, market, çay ocağı ve kafeteryalarda hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetleyen Vali Fuat Gürel esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. İşletme sahiplerine ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Vali Gürel, maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı.

Vali Gürel, Şeker Kanyonunda

Vali Fuat Gürel, Yenice Şeker Kanyonunda bulunan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan sağlanan kaynak ile Yenice Kaymakamlığı tarafından restorasyon çalışmaları yapılan Yenice Evi ile Doğa ve Hayvan Müzesinde devam eden çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.İncelemelerde Vali Gürel'e, Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz eşlik etti.