Bu haber :11/10/2020 16:45 Tarihinde Eklendi 2027 Kez Okundu

64 BİTTİ, 65. YILA MERHABA

  1. YILIMIZA GİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Bugün 65. Yılına giren ve benimde Gazetecilik Mesleğine Başladığım ve Yerel Gazetecilik Okulu olarak gördüğümüz   KARABÜK POSTASI Gazetesinin 65. Yılına girmesini Kutlar Gazetede görev yapan Arkadaşlarıma Başarılar diliyorum

Karabük  Postası  Gazetesinin 65. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan yazılı açıklama şöyle.

12 Ekim 1956 yılında Rahmetli Ali İhsan Ersözlü tarafından kurulan daha sonra 2016 yılında aramızdan ayrılan Merhum Tuncer Ersözlü ile bugünlere kadar gelen, şimdi ise üçüncü kuşak Ersözlü Ailesi ile yayın hayatına devam eden ve bugün 64. Yılını bitirerek, 65. Yıla girmenin gurur ve onurunu yaşayan gazetemiz daha nice yıllar dün olduğu gibi ilkeli, tarafsız, demokratik bir şekilde yayın hayatını sürdürecektir.

Yerel basın olarak 64. yıl hiç aksatmadan yayın hayatını sürdürmenin zorluğu ile 65. Yılda da bu zorluluklara göğüs gererek yine halkın gözü kulağı olmaya devam edeceğiz.

Anadolu’nun sesi olan Yerel basın dün olduğu gibi bugün de bu zorlu koşullar altında yayın hayatını sürdürmektedir. Her geçen gün artan sıkıntılar, teknolojinin değişmesi, sosyal medyanın hakim olması yazılı basını daha da zorlarken, yine de yazılı basının gücünü, farklılığını korumaya çalışıyoruz.

  1. Yıl boyunca Karabük'te birçok güzel olaylara tanıklık eden, gazetemiz yayın hayatı boyunca tüm kitlelerin sesi olmaya devam etmiş ve tüm kitlelere ulaşmak için var gücümüzle çalıştık. Karabük'te sosyal yaşamın içinde olmaya özen gösteren Gazetemiz daha önceki yıllarda kültürel yarışmalar düzenleyerek her eve, her okula girmeye çalışarak diğer basın kuruluşları içinde öncü ve örnek olmuştur. Karabük'te yerel basının ilk adımı, ilk mektebi olan Gazetemiz Karabük Postası bununla da ayrı bir gurur duymaktadır.

Yerel Basının tüm sıkıntılarının giderilmesini, içinde bulunduğu şartların düzeltilmesini umut ederek, bizlere destek veren okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

Daha nice yıllar Karabük ve ülkemiz adına güzel haberlerde buluşmak dileğiyle.