Bu haber :23/03/2024 13:35 Tarihinde Eklendi 705 Kez Okundu

KARABÜK'TE 'ECCÜK' BİZİ ÖZLEMİŞ

                  KARABÜK'TE  'ECCÜK'  BİZİ ÖZLEMİŞ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KARABÜK’TEN GEÇTİ

 

Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan  Cuma günü saat 14.00 de geldiği Karabük’te Albey Karaoğlanoğlu  caddesinde yaptığı konuşmasında başta  Karabük Belediye Başkan adayı  Özkan  Çetinkaya olmak üzere ilçe adaylarını tanıttı ve kendilerine oy isterken   Ankara ve İstanbul’da  bulunan  Akrabalarınızı telefonla arayın AK Partiye oy versinler dedi 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur. Sırtlarında yumurta küfesi olmayanlar diledikleri gibi atıp tutabilirler." dedi.                                                                                                                                          Osmanlı'ya nice devlet adamı yetiştiren şairleri ve yazarlarıyla nam salmış Karabük'te olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Erdoğan, "Bu sefer arayı biraz açtık galiba. Karabük'ü özlemişiz, sanki Karabük'te 'eccük' bizi özlemiş gibi." ifadesini kullandı.                                                                                 Alanda 46 bin Karabüklü bulunduğu bilgisini aldığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 31 Mart akşamı inşallah Karabük'te zaferi beraber kutlayacağız                                                                       Demir yollarının sadece ulaşım ağından, demir çelik fabrikalarının sadece bir tesisten ibaret olmadığının, aynı zamanda "koskoca" bir şehri doğurabildiğini, Karabük'ün 13 haneli bir köyden bugünkü "modern şehre" dönüşümünün Cumhuriyet'in kazanımlarından biri olduğunu söyledi.               

Karabük'ün, Türkiye sanayisinin de "can damarları" arasında yer aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrimiz fabrikalar yapan fabrikasıyla, ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor. Karabük'e hizmet etmek, Gazi Mustafa Kemal'in mirası olan bu şehri Türkiye Yüzyılı'nda daha da ileri götürmek bizim için aynı zamanda bir vefa meselesidir.                         Ne diyor Karabük türküsünde, bakayım siz de bilecek misiniz? 'Çuha yelek ekli olur, çirkin seven dertli olur. Seversen, güzel sev, güzel merhametli olur.' Karabük hem güzel hem merhametli bir şehir olarak varlığıyla ülkemiz ve milletimiz için rahmettir."                                Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Allah'ın izniyle Karabük'ü çok daha farklı bir yere taşıyacağız. İşçisiyle, esnafıyla, üreticisiyle, emeklisiyle, öğrencisiyle bu şehirde yaşayan her bir kardeşimin üzerimizde hakkı var. Bunları ödemekle mükellefiz." diye konuştu.

 Karabük, emeğin, alın terinin şehri Karabük, Çanakkale kahramanı 42. Alay'ın şehri Karabük. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız, kararlı mıyız, 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz?

Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Olay bu.

Karabük  Belediye Başkanı Adayı  Özkan ÇETİNKAYA Başta olmak üzere ilçe Belediye Baş Adaylarına Oy  isteyen   Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ve diğer adaylarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Mitinge Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.