Bu haber :10/02/2024 15:10 Tarihinde Eklendi 641 Kez Okundu

Vergili'den Yaşlı Bakımevi

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yeni dönem projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Vergili 1.000 Adet Sosyal Konut ve 5 Adet Yeni Gündüz Çocuk Bakımevleri projelerinden sonra 3. önemli proje olarak Yaşlı Bakımevi ve Gezici Yaşlı Bakımı projesini 4. dönem projesi olarak açıkladı.

Başkan Vergili yaptığı açıklamada; “Yaşlı Bakımevi ve Gezici Yaşlı Bakımı projesi kapsamında; evlerinden çıkamayan ve yalnız yaşayan yaşlılarımıza sosyal bir ortamda vakit geçirme imkânı sunacağız. Merkezimizde ayrıca gönüllü doktorlar ve belediye personeli tarafından yaşlı hemşehrilerimizin muayeneleri ve rutin kontrolleri de gerçekleştirilecektir. Personelimizin dışında gönüllü doktorlarımız da bakımevinde hizmet verecekler ve kendilerine yardımcı olacaklardır. Tek amacımız onları mutlu etmektir. Yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz kişisel evde bakım hizmetimiz Gezici Yaşlı Bakımı projemiz kapsamında devam edecektir” dedi.

Başkan Vergili ayrıca 15 Şubat tarihinde yeni dönem projelerinin tamamının Proje Lansman toplantısıyla açıklanacağını belirtti.