Bu haber :05/11/2022 13:04 Tarihinde Eklendi 2200 Kez Okundu

ÇOCUK PAHA BİÇİLMEZ BİR SERVETTİR"

İçişleri Başkanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından PRODES 2022 kapsamında desteklenen, Valiliğimiz İl Yazı İşleri Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yazılan, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü koordinasyonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Uluslararası Öğrenciler ve Eğitim Derneğinin proje sahibi olduğu "Çocuk Paha Biçilmez Bir Servettir" projesi açılış programı ile başladı.

Hasan Doğan Sevgi Evleri Sitesi Müdürlüğünde düzenlenen proje açılış programına Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Fikret Erdoğan, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J Kd Albay Yusuf Küçükbaşol, İlçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri, Uluslararası Öğrenciler ve Eğitim Derneği üyeleri ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program Oğuzhan Aykut isimli öğrenci tarafından okunan Kur-an’ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Karabük Üniversitesi öğrencisi Nurcan Bulut tarafından Necip Fazıl Kısakürek'in "Sakarya" adlı şiirini okuması ile devam eden program Hafız Semazen Kardeşler Semazen gurubunu Sema gösterisi ve Hasan Doğan Sevgi Evleri Sitesi Müdürlüğü "Renkli Dünyalar" Korosunun konseri ile sona erdi.

Proje kapsamında alınan hediyeleri çocuklarımıza takdim eden Vali Fuat Gürel, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.