Bu haber :17/06/2021 13:26 Tarihinde Eklendi 4167 Kez Okundu

Vali, En İyisine Layık.”

Vali Gürel, “Gençlerimiz Her Şeyin En İyisine Layık.”

 Vali Fuat Gürel beraberinde il protokolü ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençlerin kişisel, sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel hizmetleri yerinde ve etkin kullanabilmeleri amacıyla Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda oluşturulan Genç Ofisi ziyaret etti.

Safranbolu Gençlik Merkezi Keman Kursiyerleri Belinay Nur Yılmaz, Tuana Öğüt ve Berna Tom ile Gitar Kursiyeri Ahmet Deniz’i mini konser için tebrik eden Vali Gürel, kursiyerler ve Usta Öğreticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
   
Stadyum Genç Ofise gelen gençlerin sportif aktiviteleri yapılabileceği, müzik ve kültürel faaliyetlerinde bulunabileceği alanlarda incelemelerde bulunan Vali Gürel, masa tenisi, bilardo, satranç, görsel sanatlar atölyesi, akıl ve zekâ oyunları alanı ve geleneksel okçuluk alanında incelemelerde bulunarak İl Müdürü Coşkun Güven’den bilgiler aldı.

Genç Ofis içerisinde yapımı tamamlanan, gençlerin ve öğrencilerin kitap okuyabilecekleri, internet erişimi olan, sosyal aktivitelerini gerçekleştirilebileceği, nezih bir mekân olarak tasarlanan Kitap Kahveler bölümünü gezen Vali Gürel kütüphanede bulunan kitapları inceleyerek, “Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi yetişmesi ve kendilerini geliştirmeleri adına üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Stadyum Genç Ofisin gençlerimizin uğrak mekânları, fikir merkezleri olacağına inanıyorum. Burada sadece bir kaç etkinlik değil çok iyi bir konseptle yapılmış sekiz veya dokuz etkinliğin aynı anda gerçekleştirilebileceği güzel bir alan. Geçmişte atıl kalan bir alanı değerlendirmek adına oldukça güzel bir çalışma olmuş, gençlerimizin uğrak mekânları, fikir merkezleri olacağına inanıyorum. Stadyum Genç Ofisin oluşturulmasında emeği bulunan başta Gençlik ve Spor il Müdürümüz Coşkun Güven ve ekibine teşekkür ediyorum.”diye konuştu.