Bu haber :08/05/2021 12:59 Tarihinde Eklendi 1539 Kez Okundu

Stadyum Genç Ofis

Stadyum Genç Ofis, Gençlerimizi Bekliyor.

Vali Fuat Gürel, kurum ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum çalışmalarını yerinde inceledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile Hizmet ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Fuat Gürel, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda oluşturulan, gençlerin çeşitli sanatsal aktiviteler, kültürel ve sosyal faaliyetler ile gönüllülük projelerinde yer alabilecekleri ‘Stadyum Genç Ofis’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gençlerimizin oluşturulan Genç Ofislerde kişisel, sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel hizmetleri yerinde ve etkin kullanabileceğini ifade eden İl Müdürü Güven, ayrıca gençler, Türk kültürünün önemli bir parçası olan gönüllülük ve yardımseverlik çalışmalarına da katılabilecekler. Gençlerimiz bu ofislerimizde, faaliyet ve projeler yürüterek hem gönüllülüğü öğrenecek, hem de iş hayatına hazırlanacak.”dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet birimleri, ofisler ve tesisleri gezen Vali Gürel, Gençlik ve Spor il Müdürü Coşkun Güven ile Hizmet ve Şube Müdürleri ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.