Bu haber :17/04/2021 13:00 Tarihinde Eklendi 2442 Kez Okundu

KESİCİ’DEN BARO BAŞKANI KÖKLÜ’YE

 

KESİCİ’DEN BARO BAŞKANI KÖKLÜ’YE ‘GENÇ DEĞİŞİM’ ZİYARETİ

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Osman Kesici, Karabük’te değişim rüzgarlarının en büyük kanatlarından da biri olan ve geçtiğimiz günlerde Karabük Baro Başkanı seçilen Emrah Köklü’yü ziyaret etti.

Bürokrasi’ye Genç Değişimin her zaman iyi geldiği, artık koltukların daha aktif ve dinamik kişilere bırakılması gerektiği konuşulan ziyarette Kesici şunları söyledi; “Karabük Barosu seçimlerinde Başkan seçilen genç kardeşim, dostum Av. Emrah Köklü’ye ve onun nezdinde gençlerin neler başarabileceğini bizlere gösteren tüm genç bürokratlara teşekkür ediyorum. Biz de bu yola çıktığımızda önceliğimiz genç ve aktif bir kadro oluşturmaktı. Nitekim öyle de yaptık. Projelerimizin bir kısmını da sosyal faaliyetler ve dijital çağa ayak uyduran, insana değer veren kapsamda ele aldık. Esnaf Odası’nın kurulmasında ve geliştirilmesinde emeği geçen emektar büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Yenilikçi, dinamik ve genç yönetim kadromuzla esnaf ile üst düzey yöneticiler arasında köprü vazifesi göreceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Kısa istişareler sonrasında sohbet sırasında şu ifadelere yer veren Köklü; “Türkiye bizler için gelecek hazırlayan ve Demokrasi’nin son derece güçlü olduğu bir ülke. Karabük gibi Cumhuriyet Kenti bir şehirde Baro Başkanlığı yapacak olmak ekibim ve kendi adıma gurur verici. Ben Osman Kesici ve ekibine de böyle bir taşın altına ellerini koydukları için teşekkür ediyor, yapılacak olan Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağanüstü seçiminde kendilerine başarılar diliyorum.” Diyerek sözlerini noktaladı.