Bu haber :11/04/2021 19:51 Tarihinde Eklendi 311 Kez Okundu

ADRESTE NÜFUS HİZMETİ

KAYMAKAM TÜRKÖZ TOPRAKCUMA KÖYÜNDE ‘ADRESTE NÜFUS HİZMETİ’ UYGULAMASINA KATILDI

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz Safranbolu İlçesi’ne bağlı Toprakcuma Köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretleri kapsamında, Safranbolu İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından pandemi koşulları ve önlemleri kapsamında nüfus müdürlüklerine gidemeyen hasta ve yaşlı vatandaşların yeni kimlik kartı başvurularını evlerinden yapıldığı uygulama Toprakcuma Köyünde 20 vatandaşla devam etti.

Toprakcuma Köyü ziyaretinde Kaymakam Türköz’e, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Aydın, İlçe Nüfus Müdürü Mesut Karagözoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yusuf Özyavuz ve Toprakcuma Köyü Muhtarı Bayram Yılmaz eşlik etti.


Köy muhtarlığına gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Türköz, esnafa hayırlı işler temennileri iletirken, buradaki ziyaretinin ardından 86 yaşındaki Hatice Oral’ın ‘Adreste Nüfus Hizmeti’ uygulamasında yeni kimlik kartını kendisine teslim etti.

Buradaki ziyaretlerinin ardından her hafta düzenli gerçekleştirdiği hane ziyaretlerine devam eden Kaymakam Türköz, Toprakcuma Köyünde de bir haneye misafir oldu. Ziyaretleri kapsamında hane sahipleri ile sohbet ederek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirten Kaymakam Türköz aileye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek sağlıklı ömürler diledi.

Ziyaretlerine Orman İşletme Müdürlüğü Toprakcuma Yangın İlk Müdahale Binası’nda görev yapan personel ziyareti ile devam eden Kaymakam Türköz, İlçe Orman İşletme Müdürü Sema Altunay’dan çalışmalar ve yangınla mücadelede yapılan acil eylem planları hakkında bilgiler alarak, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaymakam Türköz yaptığı bir dizi ziyaretin sonunda Toprakcuma Köyü programını tamamladı.