Bu haber :06/03/2021 21:27 Tarihinde Eklendi 325 Kez Okundu

Vali Fuat Gürel, Hubbi Hatun

Vali Fuat Gürel, Hubbi Hatun KYK Yurdunu Ziyaret Etti.

Vali Fuat Gürel, 8 Mart itibariyle Karabük Üniversitesinde uygulamalı bölümlerinin yüz yüze eğitim ile açılacak olması nedeniyle gelecek olan üniversite öğrencilerine nöbetçi yurt olarak hizmet verecek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Hubbi Hatun KYK Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Üniversite Mahallesinde 5 Blok olarak hizmet veren yurdu ziyaret ederek yurdun ortak mekânlarında ve öğrenci odalarında alınan Kovid-19 tedbirlerini yerinde incelemelerde bulunan Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven'den il genelinde yürütülen yurt hizmetleri konusunda bilgiler aldı.

Gelecek öğrenci durumuna göre Bahaddin Gazi Yurdu ile Eskipazar Yurdunun da öğrencilere hizmet verebilecek şekilde hazır hale getirildiğini ve ihtiyaç halinde diğer yurtlarında hazır olduğunu ifade eden Vali Gürel, “Kontrollü normalleşme döneminde üniversitemizin uygulamalı bölümlerinde yüz yüze eğitime pazartesi günü itibariyle geçilecek. Gelecek olan öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitimlerini yürütebilmeleri ve pandemi koşullarına uygun şekilde sürdürebilmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm gayret ve çabamız Kontrollü Normalleşme döneminde ilimizdeki vaka sayılarımızın artmadan daha da azalarak risksiz iller kategorisinde yer almak. Öğrencilerimizden özellikle basit pandemi kurallarına uymalarını ve sağlıklı bir eğitim ve öğretim yürütmelerini istiyoruz.”diye konuştu.