Bu haber :23/02/2021 12:46 Tarihinde Eklendi 556 Kez Okundu

TÜRKÖZ’DEN BELEDİYE VE HALK MASASI ZİYARETİ

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi Ziyaret Etti.

Ziyarette Kaymakam Türköz’e, Safranbolu Cumhuriyet Savcısı Sefa Alkış, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Emrah Aydın, İlçe PTT Müdürü Mustafa Kemal Benlioğlu’da Eşlik Etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcı Halil Bakkal’da Bulunurken, Dünya Miras Kenti Safranbolu’nun Sorunları Ve Yapılacak Olan Çalışmalar Hakkında Istişarede Bulunuldu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Ziyaretlerinden Dolayı Kaymakam Türköz Minnetlerini Iletirken, Kaymakam Türköz, Kamu Kurum Ve Kuruluşları Ile Birlikte Uyum Içinde Çalışmanın Safranbolu Için Faydalı Olacağını Belirterek, Misafirperverliğinden Dolayı Başkan Köse’ye Teşekkür Etti.

 

KAYMAKAM TÜRKÖZ, BELEDİYE HALK MASASINI ZİYARET ETTİ

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Belediyesi Halk Masası’nı Ziyaret Etti.

Ziyarette Kaymakam Türköz’e, Safranbolu Cumhuriyet Savcısı Sefa Alkış, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Emrah Aydın’da Eşlik Etti.

Halk Masası Görevlisi Ertuğrul Akarsu’dan Çalışmalar Hakkında Bilgiler Alan Kaymakam Türköz, Vatandaşların Görüş, Öneri Ve Sorunlarına Çözüm Üreten Halk Masası Çalışanlarına Ve Belediye Zabıta Ekiplerini Göstermiş Oldukları Özverili Çalışmalardan Dolayı Tebrik Ederek, Çalışmalarında Kolaylıklar Diledi.