Bu haber :23/02/2021 12:15 Tarihinde Eklendi 527 Kez Okundu

Enerjisa; Müşteri Memnuniyeti Bölge Birincisi

Vali Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci ile birlikte Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek Saha Müdürü Turgay Dombaycı ve Müşteri Hizmetleri Merkezi Yöneticisi Mehmet Üçüncü’den 2020 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezlerinin tanımı, görevleri ve personel durumu hakkında bilgiler vererek sunumuna başlayan Turgay Dombaycı, Orta Batı Anadolu’da; Karabük, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın illerinde abonelere 5 Müşteri Hizmet Merkezi, 11 Enerjisa işlem merkezi, 3 mobil araç ile hizmet verdiklerini tüm süreçlerde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sunumda söz alan Karabük Müşteri Hizmet merkezi yöneticisi Mehmet Üçüncü ise; Karabük ilinde 1 Müşteri Hizmet merkezi, 1 Enerjisa İşlem merkezi ve 1 Mobil araç ile hizmetlerini sürdürdüklerini, hizmet noktalarında; abonelik, tahliye, müşteri talepleri ve tahakkuk konularında hizmet verdiklerini, 2020 yılında yaklaşık 20 Bin Abonelik açma kapama işlemi yapıldığını kaydetti. Karabük işlem merkezinde ise 2020 yılında 200 Bin tahsilat hizmeti verildiğini ifade eden Üçüncü, merkezlerde yürütülen tüm işlemlerde önceliğin müşteri memnuniyeti ve halk sağlığının olduğunu söyledi.

2020 yılında yapılan memnuniyet araştırmalarında 5 üzerinden 4.7 ile memnuniyetin sağlandığını aktarırken Kamu ile eş zamanlı olarak tüm pandemi tedbirlerinin uygulandığını, dijital kanalların devreye alınarak yoğunluğun önüne geçildiği ve randevulu işlem alışkanlığının artırıldığını kaydetti.

Verdikleri bilgiler için Saha Müdürü Turgay Dombaycı ve Karabük Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezi Yöneticisi Mehmet Üçüncü’ye teşekkür eden Vali Fuat Gürel kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.