Bu haber :03/01/2021 12:40 Tarihinde Eklendi 356 Kez Okundu

Köse Pazar Esnafının Yeni Yılını Kutladı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,  yılın son gününde pazar esnafını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Başkan Köse, yeni yıl ziyaretleri kapsamında bugün perşembe pazarında bulunan pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafına, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’nin hazırladığı çorba ve çay ikram edildi. Başkan Köse, yeni yıllarını kutladığı pazar esnafına yeni yıl çantası da hediye etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, samimi tavırları ile esnafın ve vatandaşların kalbinde yerini korumaya devam ediyor.  Başkan Köse’nin, sokakta yolunu kesip kendisine sorular soran vatandaş sayısı her geçen gün artıyor. Halkçı bir başkan olarak bilinen Başkan Köse, artık insanlar rantçı değil, halkçı bir belediyecilik anlayışı istiyor ifadelerine yer vererek şu sözlerle devam etti.

Safranbolumuzda, huzuru, birliği, beraberliği tesis edeceksek, bunu hep birlikte yapacağız. Buna inancım tam. Vatandaşlar bizden hizmet bekliyor. Bizler de belediyemizin tüm birimleri ile başta ben olmak üzere daha ulaşılabilir bir belediye ve daha ulaşılabilir bir belediye başkanı olma yolunda saha çalışmalarımızı önemsiyoruz. Yol haritamız belli, daima halkın içinde, medeni toplumlara yakışır, hukuk devleti standartlarında, kanuna, etiğe ve kendi toplumumuza uygun bir yöneticilik anlayışı sergilemeye gayret gösteriyor ve üzerimize düşeni yapıyoruz ” dedi.